Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

KOH-I-NOOR

 

мкд
мкд


Вообичаена цена 18 мкд

Цена 11 мкд 

Цена 132 мкд 

Цена 159 мкдВообичаена цена 25 мкд

Цена 24 мкдВообичаена цена 35 мкд

Цена 24 мкд 

Цена 55 мкд

Вообичаена цена 49 мкд

Цена 19 мкдСликарски и школски прибор

Производите од марката Koh i Noor се произведуваат во Чешка и се погодни за потребите на пазарот и во областа на дизајнот, за уметниците, за училиштата и за канцелариите. Тие имаат широк спектар на производи, како што се акварел бои, акрилни бои, технички моливи, ножици, школски креди, шаблони за сликање, глина за моделирање, линијари и многу други.

 

Дрвените боички со многу тврда мина се идеални за училиштата и за сликање на големи површини, бидејќи оставаат многу интензивна трага. Уметничките пастели се користат за цртање, боење, прецртување и кај останатите техники. Лесно се нанесуваат на површината, идеални се за цртање на обоена хартија. Лесно се нанесуваат и меѓусебно се мешат. За подобар цртеж препорачуваме да се користи фиксатор за да може бојата подобро да се стабилизира на површината.

 

 

 

ZjI1OGE5NW