Introduction » Хоби » Смола - премаз

Хоби / Смола - премаз

Ова течно злато од природата претставува неисцрпна инспирација за украсување. Накитот или украсите кои се премачкани со кристална смола се симбол на долговечност. Пробајте со смола да украсите фотографии, цвеќе или мали спомени кои Ви се важни.
Смолата сјајно ги фиксира сите површини, им додава сјај, цврстина и заштита. Препуштете се на креативноста!мкд
мкд
Вообичаена цена 289 мкд

Цена 249 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 869 мкд

Цена 789 мкд

ново
акција

MmI0Y2I0Mj