Контакт
SlikarskiPribor.mk - Контакт

 

Сликоманиа Д.О.О.Е.Л
Булевар Партизански Одред 76/4  
Скопје- Ѓорче Петров
ЕДБ 4027015522836

дел од
ARTMIE, spol. s r.o.
Strojárska 603/85
069 01 Snina
Slovakia

 

тел: +389 71 910 939

e-mail: info@slikarskipribor.mk


(Пон - Пет 08:00 - 16:00)

 

Работниците на нашиот КОРИСНИЧКИ СЕРВИС Ви се на располагање и со задоволство ќе Ви помогнат со Вашите прашања.

Во случај да имате предлог за комерцијални цели или соработка контактирајте го нашиот оддел преку e-mail dimitrijevic@myhomesro.sk или со повик на телефонскиот број +421 949 168486 .

Во случај на рекламација, враќање или замена на производите до 30 дена, Ве молиме контактирајте го нашиот оддел преку e-mail reklamacii@slikarskipribor.mk или со повик на телефонскиот број 071/910-939.

 

Нарачајте брзо и удобно уште денес со повик на бројот

071 / 910 - 939

( Понеделник - Петок: 8:00 - 16:00 )

 

 

 

Контактирајте не
Име: *
Презиме: *
Ваша порака: *
E-mail: *
Тел. контакт:
Privacy Policy
The legal grounds for your personal data processing is your consent given to the Controller within the meaning of Article 6 (1) (a) Regulation (EC) No 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Regulation on the protection of personal data) (hereinafter referred to as “Regulation”). The purpose of your personal data processing is to send tax documents for the lease of the system, business communications, and other marketing activities by the controller to your person.
Privacy Policy
The legal grounds for your personal data processing is your consent given to the Controller within the meaning of Article 6 (1) (a) Regulation (EC) No 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Regulation on the protection of personal data) (hereinafter referred to as “Regulation”). The purpose of your personal data processing is to send tax documents for the lease of the system, business communications, and other marketing activities by the controller to your person.
 
ZWUzYj