slide-1
slide-2
slide-3
slide-4
slide-5
slide-6

Вообичаена цена 239 мкд

Цена 179 мкд

ново
ново
бесплатна достава
Вообичаена цена 5,499 мкд

Цена 4,859 мкд

ново


Вообичаена цена 1,019 мкд

Цена 809 мкд

ново


Вообичаена цена 519 мкд

Цена 439 мкд

ново


Вообичаена цена 429 мкд

Цена 369 мкд

ново


Вообичаена цена 979 мкд

Цена 829 мкд

ново


Вообичаена цена 729 мкд

Цена 609 мкд

ново


Вообичаена цена 359 мкд

Цена 299 мкд

ново


Вообичаена цена 1,299 мкд

Цена 1,079 мкд

ново


Вообичаена цена 129 мкд

Цена 109 мкд

ново


Вообичаена цена 1,949 мкд

Цена 1,619 мкд

ново


ново


Вообичаена цена 1,059 мкд

Цена 879 мкд

Вообичаена цена 2,829 мкд

Цена 2,349 мкдВообичаена цена 4,199 мкд

Цена 3,899 мкд

ново


Вообичаена цена 599 мкд

Цена 499 мкд

ново


Вообичаена цена 189 мкд

Цена 169 мкд

ново


Вообичаена цена 259 мкд

Цена 229 мкд

ново


ново


Вообичаена цена 1,229 мкд

Цена 1,029 мкдново
акција

Обојте го целиот свет

Можеби токму Вие сте новиот Van Gogh. Можеби го сакате престижот на Munch. Можеби Ве чека оригиналност како Schiele. Можеби ќе правите чудесни бои на страниците, една за друга. Без разлика на Вашата иднина, сите имате нешто заедничко - Ви треба современ сликарски прибор.


Љубов спрема уметноста и нејзините тешкотии

Личниот стил треба сами да го пронајдете. Сликарскиот прибор можете да го добиете од нас. Еден цртеж со молив? Да, сите така започнале, но ако сакате да го достигнете степенот на професионалност и престиж морате да гледате на патот од други патишта. Прв и основен е сликарскиот држач (сликарскиот штафелај) кој ќе биде темел на Вашата уметничка работа.


За почеток Ви требаат бои

На белото сликарско платно паднала четка натопена во убава сина акрилна боја. Ќе се открие убавината на морското синило пренесено на платно, каде еден бран следи друг. Четката како диригент ги поставува шарите, што создава оригинална реалност на сликата. Така убава, така недопирлива. Во заносот на страста пресилен притисок на платното може да предизвика оштетување кој никој не сака да го види. Ќе се создаде можност да во брановите на морето секој набљудувач ужива без резерва.


Да завршиме со доказ за силата на боите

Отидете до аголот на своете ателје каде ги чувате купените сликарски платна и убавиот штафелај со совршена чистота. Натопете ја четката во ладно сина темпера, и како Посејдон обликувајте го платното создавајќи бранови. Уморната боја од темперната туба ќе се исуши за неколку часа. А да, кога би можеле да влезете во неа и да ја доживеете вистинската експанзија на уметничкиот израз на водените елементи. И да, наредниот пат кога ќе се одлучите да сликате тука се  маслените бои или другиот креативен прибор. Сепак време е да се поклоните на се на Ван Гог.

MDZmOG