Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

Introduction » Хартија за цртање » тетратки, дневници

тетратки, дневници


мкд
мкд

 

Училишен прибор и училишни тетратки

Една од најомилените работи од страна на учениците е секако изборот на работни тетратки, бидејќи секогаш има широк спектар на нови и интересни корици. Изборот на училишната тетратка зависи од видот на часот и професорите. За основните училишта, форматот А4 е најпосакуван, а за другите може да се избере и малиот формат А5. Може да имате потреба од тетратка без линии, тетратка со линии или тетратка со коцки. Доколку барате работна тетратка на која би можеле да ставите спомени или фотографии, тетратка што ќе ја украсите со техники за пишување или мариноване, со цртежи и мали слики, изберете тетратка со формат А5, идеална за пренос на било кое место.

ZWU5NzI2MT