Introduction » Хоби бои » Бои за стакло

Бои за стакло

Kreul

 

 

Со користење на бои за стакло ќе добиете единствени примероци на украсени шишиња на своите полици.  Во нашата понуда ги препорачуваме боите за стакло vitrail, друг бренд се боите ceramic, но исто така во нашата широка понуда се и боите на glass&tile. Одберете кои најмногу Ви одговараат по цена и квалитет и нема да се покаете!


мкд
мкд
ново


ново
Вообичаена цена 2,149 мкд

Цена 1,549 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 1,549 мкд

Цена 1,090 мкд

ново
акција
Вообичаена цена 499 мкд

Цена 389 мкд

ново


Вообичаена цена 389 мкд

Цена 349 мкд

ново
акција


ново
 

Цена 179 мкдВообичаена цена 1,190 мкд

Цена 990 мкд

ново


Вообичаена цена 99 мкд

Цена 89 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 99 мкд

Цена 89 мкд

ново
акција


ново
Вообичаена цена 359 мкд

Цена 299 мкд

ново


ново


ново
Вообичаена цена 319 мкд

Цена 235 мкд

ново


ново


 

Цена 299 мкд

новоNjAxZjU5