Introduction » Маслени бои » Сет маслени бои

Сет маслени бои


мкд
мкд
ново
Вообичаена цена 3,390 мкд

Цена 3,149 мкд

ново


Вообичаена цена 3,290 мкд

Цена 2,390 мкд

ново
ново


Вообичаена цена 7,790 мкд

Цена 7,490 мкд

ново
Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 2,249 мкд

ново


Вообичаена цена 4,290 мкд

Цена 3,390 мкд

ново


Вообичаена цена 1,790 мкд

Цена 1,549 мкд

ново
Вообичаена цена 990 мкд

Цена 849 мкд

ново


ново


Вообичаена цена 1,190 мкд

Цена 990 мкд


 

Маслена боја за сите уметнички души!

Да ги имате сите маслени бои покрај вас е многу пожелно и практично и доколку изберете сет маслени бои во пластична кутија ќе ги имате сите основни елементи достапни. За да ги добиете најинтересните резултати при сликање со маслени бои, ние нудиме широк спектар на бои кои вклучуваат особено интензивни бои со голема количина на пигменти. Маслените бои во сет нудат удобни и често уникатни комбинации на бои погодни за различни типови слики. На нашата страница ќе најдете широк спектар на маслени бои за сликање и за почетници и за искусни професионалци.

 

За малите уметници нудиме сетови со маслени бои од познатиот бренд Daler-Rowney кои исто така се одличен подарок, бидејќи содржат се што ви треба за да создадете вистинско уметничко дело. Професионалните сликари оценија дека маслената боја за сликање Umton е со највисок квалитет, ефтини се и можете да изберете од широкиот спектар на бои дизајнирани да ги задоволат сите ваши уметнички потреби. За сите оние кои почнуваат да сликаат со маслени бои, но немаат многу искуство во оваа техника, препорачуваме целосен сет на брендот Royal Talens. Уметниците од целиот свет ги претпочитаат овие бои. Не ограничувајте се на зборови, земете ја четката во рацете и започнете да сликате со маслени бои!

OTFiYzQzYm