Introduction » Хоби » Изработка на накит

Хоби / Изработка на накит

Изработка на накитНакитот е одраз на нашата личност. Го одржува нашиот однос спрема природата, животот, модата и стилот. Накитот кој го добиваме како подарок има големо значење. Најголема радост нам ни причинува накитот кој е рачно изработен или HANDMADE. Било да го направиме сами или да биде направен од рацете на искусен човек, тоа рачно изработено парче накит во секое делче содржи дел креативност и карактер за таа личност. Препуштете се себе си со нас во изработката и создавањето оригинални парчиња накит и откривање на границата на Вашата креативност.мкд
мкд
 

Цена 479 мкдново
Вообичаена цена 869 мкд

Цена 789 мкд

ново
акција


ново
ново
 

Цена 25 мкд

Вообичаена цена 109 мкд

Цена 89 мкд

ново


 

Цена 89 мкд

ново
 

Цена 179 мкд

ново


Вообичаена цена 179 мкд

Цена 155 мкд

ново
Вообичаена цена 389 мкд

Цена 349 мкд

ново
акција
ново


ново


ново


ново
ново
Вообичаена цена 199 мкд

Цена 119 мкд

ново


ново


ново


YmNiN