» Соработка со УМЕТНИЧКИ ШКОЛИ
Понуда за соработка со УМЕТНИЧКИ ШКОЛИ

 

Нудиме можност за соработка за основни, средни и високи уметнички школи во вид на промоција и презентирање на училиштето, како и уметничко создавање на нивните ученици или студенти.

Исто така, ние на уметничките пколи им подготвуваме различни специјални понуди, попусти и натпреварувања. Како дел од програмата за лојалност на Уметничка школа - клиент, може да се добие после регистрација, попуст 10%, кој важи за време на траење на нивната регистрација, без оглед на износот на налогот.

Доколку сте заинтересирани за нашата понуда и би сакале да дознаете повеќе информации за тоа, како и за можностите за соработка, контактирајте не.

Контактен формулар - Art SCHOOL
Име на уметничкото училиште: *
OIB: *
Ваша порака: *
E-mail:: *
Тел. контакт:
Web страна:
Privacy Policy
The legal grounds for your personal data processing is your consent given to the Controller within the meaning of Article 6 (1) (a) Regulation (EC) No 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Regulation on the protection of personal data) (hereinafter referred to as “Regulation”). The purpose of your personal data processing is to send tax documents for the lease of the system, business communications, and other marketing activities by the controller to your person.
Privacy Policy
The legal grounds for your personal data processing is your consent given to the Controller within the meaning of Article 6 (1) (a) Regulation (EC) No 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Regulation on the protection of personal data) (hereinafter referred to as “Regulation”). The purpose of your personal data processing is to send tax documents for the lease of the system, business communications, and other marketing activities by the controller to your person.
 
ZmRiNWQ0