Introduction » Четки » Рамни четки

Рамни четки

Рамните четки помеѓу сликарскиот прибор се едни од најважните за изработка на уметничките дела. Најчесто се користат за сликање на рамни површини и нанесување на прецизни нијанси на бои. По потеклото влакната на четки се од природно и вештачко потекло. Рамни четки се најчестиот избор на уметниците.


мкд
мкд
Вообичаена цена 95 мкд

Цена 79 мкд

ново
акција


 

Цена 1,390 мкд

ново


Вообичаена цена 1,249 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 1,249 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 2,249 мкд

Цена 1,690 мкд

ново


Вообичаена цена 2,249 мкд

Цена 1,690 мкд

ново


Вообичаена цена 2,249 мкд

Цена 1,690 мкд

ново


Вообичаена цена 1,190 мкд

Цена 890 мкд

ново


Вообичаена цена 1,190 мкд

Цена 890 мкд

ново


Вообичаена цена 1,249 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 1,249 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 1,249 мкд

Цена 969 мкд

ново
Вообичаена цена 1,590 мкд

Цена 1,190 мкд

ново


Вообичаена цена 699 мкд

Цена 539 мкд

ново
Вообичаена цена 79 мкд

Цена 59 мкд

ново

OWM2YjM0