Introduction » Нашите брендови » St.Petersburg/Nevskaya Palitra

Сликарски прибор St Petersburg

 мкд
мкд
Вообичаена цена 149 мкд

Цена 135 мкд

ново
акција
Вообичаена цена 2,249 мкд

Цена 1,990 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 1,490 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 499 мкд

Цена 399 мкд

ново


Вообичаена цена 699 мкд

Цена 579 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 1,790 мкд

Цена 1,390 мкд

ново


Вообичаена цена 89 мкд

Цена 75 мкд

акција


Вообичаена цена 109 мкд

Цена 99 мкд

акција
Вообичаена цена 3,149 мкд

Цена 2,390 мкдВообичаена цена 1,190 мкд

Цена 990 мкд

акција


Вообичаена цена 2,690 мкд

Цена 2,149 мкд

акција


Вообичаена цена 2,090 мкд

Цена 1,890 мкд

акција


Вообичаена цена 2,090 мкд

Цена 1,890 мкд

ново
акција


 

Професионални водени бои од марката Sankt Petersburg

Од овој руски бренд, можете да изберете сет на акрилни, акварели, маслени бои, погодни за различни површини со врвен квалитет, медиуми, пасти, разредувачи за маслени бои, ленено масло и многу други материјали погодни за секоја уметничка душа.

 

Акрилни бои

Акрилните бои се погодни за различни површини, не се разделуваат и се непроѕирни, а по сушењето создаваат еластичен и сјаен слој. Тие се производи засновани на водена акрилна дисперзија и лесно е да се мешаат. Високата концентрација на пигменти обезбедува одлична покриеност.

 

Сет акварели

„White Nights“ акварели се погодни не само за искусни уметници, туку и за почетници. Сликарството со акварел е форма на забава и одличен начин за изразување креативност. Боите создаваат фин ефект на акварел и имаат нијанси на интензитет кои остануваат непроменети дури и по додавањето вода. Тие содржат висока концентрација на квалитетни пигменти. Тие се погодни за сликање на акварелна хартија и за цртање. За да нанесете боја, препорачуваме употреба на синтетичка кружна четка, која мора да се измие после употребата.

YzA4OWE