» Соработка со СТУДЕНТИ
Понуда за соработка со СТУДЕНТИ

 

!!! БЕСПЛАТНО !!!


На студентите од основните, средните и високите школи на уметност им овозможуваме прилика за презентација и промоција на нивните уметнички дела преку нашиот сајт или facebook.

Исто така ние им подготвуваме на студентитеe промоции со попусти, како и различни занимливи натпревари со вредни награди.

Доколку сте заинтересирани за нашата понуда и би сакале да дознаете повеќе информации за тоа, како и за можностите за соработка, контактирајте не.

Контактен формулар - STUDENT
Име и презиме: *
Име на уметничкото училиште: *
Ваша порака: *
E-mail: *
Тел. контакт:
Privacy Policy
The legal grounds for your personal data processing is your consent given to the Controller within the meaning of Article 6 (1) (a) Regulation (EC) No 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Regulation on the protection of personal data) (hereinafter referred to as “Regulation”). The purpose of your personal data processing is to send tax documents for the lease of the system, business communications, and other marketing activities by the controller to your person.
Privacy Policy
The legal grounds for your personal data processing is your consent given to the Controller within the meaning of Article 6 (1) (a) Regulation (EC) No 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Regulation on the protection of personal data) (hereinafter referred to as “Regulation”). The purpose of your personal data processing is to send tax documents for the lease of the system, business communications, and other marketing activities by the controller to your person.
 
ZjBjM2Z