Introduction » Подготовка за сликање » Завршни подготовки

Финални / завршни подготовки

Како завршни припреми при сликање, а се користат и за надополнување на уметничките дела, се користат многу видови лакови (за финално ретуширање) и фиксатори (fiksator basic ili ink-jet фиксатив). Меѓу уметничкиот прибр припаѓа и фиксативот во спреј, кој создава посебно чуство на цртежите цртани со молив, маслени бои, акварел, туп, восочни бои, и други, брзо се суши и ја прави сликата неизбришлива. Приборот за уметници без овие производи не е целосен.


мкд
мкд
Вообичаена цена 289 мкд

Цена 249 мкд

ново
акција


ново


Вообичаена цена 869 мкд

Цена 789 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 239 мкд

Цена 209 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 239 мкд

Цена 209 мкд

ново
акција


ново


Вообичаена цена 389 мкд

Цена 269 мкд

ново


Вообичаена цена 539 мкд

Цена 469 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 539 мкд

Цена 469 мкд

ново
акција
ново


 

Цена 139 мкд

ново


ново


Вообичаена цена 149 мкд

Цена 129 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 149 мкд

Цена 129 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 79 мкд

Цена 79 мкд

ново
акција


ново
акција


Вообичаена цена 179 мкд

Цена 159 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 299 мкд

Цена 269 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 699 мкд

Цена 539 мкд

ново

OGI5Njg2