GHIANT


мкд
мкд
Вообичаена цена 245 мкд

Цена 139 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 419 мкд

Цена 329 мкд

ново


Вообичаена цена 221 мкд

Цена 184 мкд

ново


Вообичаена цена 492 мкд

Цена 369 мкд

ново
Вообичаена цена 539 мкд

Цена 329 мкд

ново
Вообичаена цена 719 мкд

Цена 572 мкд

ново


Вообичаена цена 589 мкд

Цена 469 мкд

ново


Вообичаена цена 529 мкд

Цена 309 мкд

ново


Вообичаена цена 389 мкд

Цена 309 мкд

ново


Вообичаена цена 479 мкд

Цена 379 мкд

ново


Вообичаена цена 529 мкд

Цена 309 мкд

ново


Вообичаена цена 699 мкд

Цена 559 мкд

ново


Вообичаена цена 699 мкд

Цена 559 мкд

ново


Вообичаена цена 615 мкд

Цена 510 мкд


 

Еколошки сликарски прибор од брендот Ghiant

Брендот Ghiant е добро познат во светот на сликарскиот прибор, особено за акрилната боја во спреј. Нивните производи се продаваат во повеќе од 45 земји низ целиот свет, тие се со висок квалитет и се еколошки, и затоа се многу популарни.

 

Прајмерот во спреј е базиран на вода и има 90% помалку растворувачи и 35% помалку испарливи органски соединенија. Не бледне, не жолтеее, отпорен е на УВ зрачење и е идеален за подготовка на платна пред да нанесете маслени и акрилни бои. Треба да се промеша пред употреба и да се нанесе тенок слој во растојание од 20 см. За да нанесете втор слој, почекајте 2 часа да се исуши претходниот слој прво.

 

Акрилниот фиксатив во спреј создава идеален заштитен филм за цртежи со молив, јаглен, пастели, акварели, мастило на хартија, камен, стакло или порцелан. Завршен лак во спреј кој брзо се суши, кој е еластичен и нелеплив, е идеален за сликите да бидат неизбришливи.

 

Сликањето на ткаенини е многу лесно со спреј за текстил, идеален е за сите креативни луѓе. Широк спектар на бои во спреј кои можат да се применат директно на ткаенини и различни форми, исто така, може да се користат за создавање на посакуваните мотиви. Пред да ја нанесете бојата мора да ја исперете ткаенината, добро да го протресете спрејот пред да ја нанесете бојата, а по нанесувањето треба да ја фиксирате бојата со пегла, па потоа може да ја перете ткаенината на максимум 30 ° C .

MjM1ZD