Introduction » Сликарски платна

Платно за сликање

ПЛАТНО НА РАМКА PROFI

ПЛАТНО НА РАМКА ECO

СЛИКАРСКО ПЛАТНО ВО РОЛНА НА МЕТАР

ПОДГОТВЕНО ПЛАТНО НА КАРТОН


мкд
мкд
Вообичаена цена 139 мкд

Цена 99 мкд

ново
Вообичаена цена 309 мкд

Цена 249 мкд

ново

 

Уметноста започува со идеја, инспирација и страст која почнува да се пренесува на платното за сликање на единствен начин и до сега во неостварена форма на секој уметник. Сликарското платнотака станува главна подршка на секоја уметност како цврст темел на кој се се гради. Изборот на квалитетно сликарско платно не е ни малку едноставен и бара време за да се избере токму она парче кое ќе ги подржи и највисоките потреби на сликарот уметник.

 

Покрај поединечните понуди, ние нудиме и сликарски платна во групно пакување од три или четириплатна за сликање во комплет.

 

Сликарски платна во практични сетови

Сликарските платна се основа за остварување на уметничката визија. Сликарскиот материјал и обработка мораат да бидат со висок квалитет, за да не би се осуетил постојаниот труд на уметникот за креирање на убаво уметничко дело. Поради тоа сликарското платно претставува важна инвестиција и идно ремек дело.  Потоа, со задржување на својствата на платната кои ги нудиме, гарантираме најдобра цена на пазарот. Изберете памучни платна за сликање во пакети или на парче!

Платната за сликање Ви ги доставуваме до дома

Романтично се враќате на сликањето повторно и повторно?

Платна за сликање и многу други работи кои денес можат да се купат на многу поудобен начин. Изберете го она што Ви е потребно на мир и без стрес, а останатото е наша грижа. Квалитетно платно за сликање внимателно развлечено на т.н. blind-рамка. Одберете од нашата широка понуда на  импрегнирани платна нешто што е во склад со Вашите барања.

Прашајте не во врска со сликарските платна

Доколку се мислите со изборот на платно или пак не сте сосема сигурни контактирајте не преку телефон или e-mail. Со задоволство ќе Ви помогнеме во изборот и ќе Ви одговориме на сите прашања за цената, карактеристиките на производите, доставата и начинот на плаќање.

Обратете ни се со доверба!

NjNmMjkx