Introduction » Нашите брендови » ROYAL & LANGNICKEL

Сликарски прибор Royal & Langnickel

 


мкд
мкд
Вообичаена цена 419 мкд

Цена 309 мкд

акција


Вообичаена цена 439 мкд

Цена 319 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 49 мкд

Цена 39 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 599 мкд

Цена 439 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 599 мкд

Цена 439 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 1,190 мкд

Цена 890 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 279 мкд

Цена 209 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 599 мкд

Цена 439 мкд

акција


Вообичаена цена 759 мкд

Цена 549 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 669 мкд

Цена 489 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 449 мкд

Цена 329 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 499 мкд

Цена 369 мкд

ново
акција


ново
акција


Вообичаена цена 359 мкд

Цена 265 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 289 мкд

Цена 209 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 1,090 мкд

Цена 819 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 119 мкд

Цена 89 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 119 мкд

Цена 89 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 139 мкд

Цена 99 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 289 мкд

Цена 209 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,090 мкд

Цена 1,549 мкд

ново
акција


 

Сликарски прибор и различни видови на бои

Овој познат американски бренд Royal & Langnickel произведува високо квалитетен уметнички материјал. Сите производи се направени со внимание и според највисоките стандарди. Од широкиот спектар на производи на овој бренд можете да изберете различни бои, четки за сликање, или уметнички сетови како сет за скицирање, сет маслени бои, сет акрилни бои или сет пастели.

 

Акварел боите се идеални за секој љубител на сликањето со акварел и еден практичен сет со сите основни елементи ќе биде вистинско задоволство. Маслените бои се идеални за мешање едни со други и истражување на теоријата на бои и експериментирање. Тие се погодни за уметници од сите нивоа и покрај нивната возраст и искуство. Акрилните бои се со високо квалитетни пигменти, може да се разредат во вода и можат да се мешаат за да се добие совршена боја. Тие можат да се користат на хартија, ткаенина, платно, метал, керамика и други површини. Постојат различни типови на пастели, маслените пастели изгледаат како восочни бои, но боите се поинтензивни и живописни и можат да се користат за создавање пастелни слики.

MjJkZTY5