Заради унапредување на корисничкото искуство на нашата страница се користат дигитални колачиња (cookies). Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред. Во подесувањата на својот пребарувач, можеш да ги промениш подесувањата врзани за колачињата (cookies).

Корисни линкови
Формулар за размена на Backlink
Web страна: *
Контакт личност: *
E-mail: *
Тел. контакт:
Ваше прашање: *
Политика за Приватност
Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци). Причината за обработка на вашите лични информации е со цел да се испратат даночни документи, деловни комуникации и други маркетинг активности.
Политика за Приватност
Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци). Причината за обработка на вашите лични информации е со цел да се испратат даночни документи, деловни комуникации и други маркетинг активности.
 
Корисни линкови

www.Slikomania.mk - “Обчлечете ги Вашите ѕидови” - Инспирација за Вашата куќа, стан или деловен простор. Продажба на слики со различни мотиви, димензии и формати.

www.SlikarskiPribor.mk - “E-продавница за уметници” - Партнер за Вашата уметност. Продажба на сликарски алати и прибор и сликарски платна.

www.TikTok.rs - "Одлични часовници" - рачни часовници кои ќе ги засакаат. Модерни женски и машки часовници со гарантирано најниски цени.

 

ZTMzZTA3MD