Introduction » Акрилни бои

Акрилни бои за сликање

 
мкд
мкд


Вообичаена цена 269 мкд

Цена 239 мкд

акција


Вообичаена цена 2,090 мкд

Цена 1,769 мкд

ново


ново


ново
Вообичаена цена 890 мкд

Цена 790 мкд

ново


Вообичаена цена 789 мкд

Цена 599 мкд

ново


Вообичаена цена 609 мкд

Цена 479 мкд

ново


Вообичаена цена 479 мкд

Цена 419 мкд

ново
Вообичаена цена 1,090 мкд

Цена 849 мкд

ново


Вообичаена цена 1,390 мкд

Цена 990 мкд

ново


Вообичаена цена 629 мкд

Цена 479 мкд

ново


Вообичаена цена 1,249 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 990 мкд

Цена 789 мкд

ново


Вообичаена цена 2,249 мкд

Цена 1,690 мкд

ново


Вообичаена цена 1,190 мкд

Цена 890 мкд

ново


Вообичаена цена 1,249 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 1,790 мкд

Цена 1,390 мкд

ново
Вообичаена цена 4,190 мкд

Цена 3,890 мкд

ново
ново
Вообичаена цена 769 мкд

Цена 589 мкдВообичаена цена 549 мкд

Цена 419 мкд

Вообичаена цена 529 мкд

Цена 439 мкд

ново
ново


ново
ново


Вообичаена цена 599 мкд

Цена 529 мкд

ново


ново
Вообичаена цена 4,990 мкд

Цена 3,590 мкд

ново
акција


Акрилните бои за сликање се многу млад вид на прибор за сликање. За разлика од маслените и акварелните бои, имаат предност низ својот квалитет и цена. Акрилните бои се направени од квалитетни пигменти од боја и акрилна смола. Квалитетните акрилни смоли се користат како врзувач, кои со додатоци можат да доведат до поспоро сушење на бојата.

YzZmODl