Introduction » Подготовка за сликање

Подготовка за сликањемкд
мкд
 

Цена 479 мкдВообичаена цена 289 мкд

Цена 249 мкд

ново
акција


ново


Вообичаена цена 869 мкд

Цена 789 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 469 мкд

Цена 409 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 269 мкд

Цена 235 мкд

акција
Вообичаена цена 209 мкд

Цена 179 мкд

ново
акција
Вообичаена цена 239 мкд

Цена 209 мкд

ново
акција
ново
Вообичаена цена 890 мкд

Цена 790 мкд

ново
акција
ново
акција


Вообичаена цена 129 мкд

Цена 99 мкд

ново
Вообичаена цена 239 мкд

Цена 209 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 259 мкд

Цена 219 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 209 мкд

Цена 179 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 239 мкд

Цена 209 мкд

ново
акција
Вообичаена цена 149 мкд

Цена 129 мкд

ново
акција


ново


ново


ново


 

Цена 159 мкд

ново


ново


 

Цена 509 мкд

ново


Вообичаена цена 129 мкд

Цена 115 мкд

ново
акција


ново
Вообичаена цена 155 мкд

Цена 135 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 139 мкд

Цена 119 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 109 мкд

Цена 99 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 389 мкд

Цена 269 мкд

ново


Вообичаена цена 469 мкд

Цена 359 мкд

ново


Вообичаена цена 269 мкд

Цена 189 мкд

ново


Вообичаена цена 929 мкд

Цена 649 мкд

ново


Вообичаена цена 539 мкд

Цена 469 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 539 мкд

Цена 469 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 149 мкд

Цена 129 мкд

ново
акција


ново


 

Цена 139 мкд

ново


ново


Вообичаена цена 149 мкд

Цена 129 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 149 мкд

Цена 129 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 99 мкд

Цена 95 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 79 мкд

Цена 79 мкд

ново
акција
Вообичаена цена 169 мкд

Цена 149 мкд

ново
акција


ново
акција


Вообичаена цена 179 мкд

Цена 159 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 269 мкд

Цена 209 мкд

ново
Вообичаена цена 589 мкд

Цена 449 мкд

ново


ново


Приборот за подготовка за сликање е многу важен како база на сликарската работа. Без подготовката за сликање ниеден уметник не може да ја почне својата работа, но ни да ја заврши. За работа со маслени бои многу е важно ленененото масло, а за комбинирани техники подготовката на платното исто така има многу важна улога. Кога се работи за бои кои споро се сушат, тука е брзосушлив медиум, а не помалку е важна и подотовката на завршното дело. Челна позиција во завршни припреми добива завршниот лак кој многу лесно се нанесува. Добрата припрема е како тепих во домот, не е неопходен но без него куќата не е дом.

ZGJiNjU1Y