Introduction » Сликарски платна » Сликарско платно во ролна

Сликарски платна во ролна

Спаѓате ли и Вие во тренсетерите кои сами го поставуваат платното за сликање на рамка - рачно?

Изберете димензии и сами во својот дом поставете го платното во ролна на рамка.

Можете да изберете класично подготвено платно за сликање во ролна кои ролни можат да бидат долги до 25 m или 50 m, или можете да го пробате нашиот нов производ ЦРНО сликарско платно на ролна! Немојте да се двоумите да пробате нешто ново!


мкд
мкд

Нашето сликарско платно во ролна е првокласно, со италијански квалитет, подготвено/импрегнирано и направено од 100% памук со грамажа 340g/m2. Кога ќе го купите нашето платно треба да го поставите на рамка по Ваша мера. За да Ви помогнеме со тоа можете да прочитате и погледнете на нашето видео подолу.

Сликарски платна во ролна произведени од 100% памук, достапни за купување на метар. Доколку сакате сами да го поставувате платното за сликање на рамка, платната во ролна се вистинскиот избор за Вас. Сликарско платно во ролна како совршен избор за вистински креативци. Платна за сликање кои се поризведени од 100% памук.

видео -------------

ZTgyYmN