Introduction » Сликарски платна » Сликарски ЕКО платнa

Сликарски платна на EКO рамка


мкд
мкд

Еколошки а истовремено и економичен производ, тоа е вистинската дефиниција за нашето ЕКО сликарско платно. Овие сликарски платна се произведени од 100% памук со грамажа 300g/m2 и имаат фина текстура на платното. Погодни се и наменети за хоби уметници, аматери почетници или студенти. Нивната главна предност е ценовната конкурентност и големиот избор на димензии.

Сликањето на ова сликарско платно е одлично за сликање со акрилни бои, кога за тоа се користат акрилни бои, темпети или акварел. Погодно е платно за сликање и за декупаж техника или scrapbooking.

Платната за сликање се поставени на дрвена blind-рамка направена од дрво од смрека, а додадени се и клинови кој гарантираат стабилност на рамката. Сега можете да нарачате ефтино, удобно и брзо.

Еколошко платно за сликање со висок квалитет за сликање со највисоки цели. Сликарски платна произведени на потполно еколошки начин во склад со природните норми. Еколошки и економски платна за сликање кои само можете да ги посакате. Сликарско платно за сечии потреби, студенти или сликари од хоби.

NDNiZj