Големопродажба
Големопродажба на сликарски прибор и сликарски платна

Сликарски прибор ГОЛЕМОПРОДАЖБА

Ние сме специјализирана онлајн продавница за сликарски прибор, креативни додатоци и материјал за креативци и уметници од разни профили, што постои од 2008 година. Првично започната во Словачка, компанијата вредно и трпеливо се прошири на пазарите во Југот, и така во 2015 година дојде на нашиот пазар. За сето ова време, нашата група се зголеми како во број на клиенти, така и во асортиман и во моментов е најголемата продавница за додатоци за сликање во овој дел од Европа. 


Дали барате сликарски прибор од светска класа? 


Од најпознатите европски и светски бредови што се нудат, собравме група на партнери од над 20 најпознати светски брендови како Pebeo, Kreul , Talens, Pentart, Molotow, St. Petersburg, Copic, Winsdor&Newton, Daler-Rowney, Copic, Chameleon, Roubloff, da Vinci, Bob Ross, Ghiant, Koh-I-Nor, Faber-Castell, Lefranc, Liquitex, Giotto и многу други познати непознати брендови на нашиот пазар. 

Главната предност на продажбата на големо е тоа што со многу малку инвестиции и без премногу компликации, можете да го проширите сопствениот асортиман на многу брз и лесен начин и да понудите дополнителна вредност на вашиот пазар. 


КОИ СЕ УСЛОВИТЕ ЗА ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО СО ГРУПАЦИЈАТА „ARTMIE“? 


За да ви обезбедиме подобри услови и со кои би можеле да бидете што е можно поконкурентни, нашиот тим излезе со едноставно решение. Прагот на почеток на соработката е спуштен на реален минимум и вратата за соработка е отворена широко.
Ние нудиме едноставен систем за соработка, кој започнува со регистрација преку нашиот формулар за големопродажба.

Откако ќе ја провериме вашата компанија, врз основа на копија од изводот од регистарот на компании, која ќе ни испратите - вашата нарачка за големо ќе се активира во нашата онлајн продавница.
По завршувањето на сите активации, ќе можете да пристапите до нашата продавница преку вашата онлајн сметка на нашата веб-страница и да правите нарачки исто како и секој друг потрошувач.
Наскоро по регистрацијата, нашиот агент ќе ве контактира и ќе ги претстави условите за големопродажбата на сликарскиот прибор.
Ако имате какви било прашања, можете да не контактирате преку е-пошта, разговор преку онлајн chat или телефон. 


Пополнете го формуларот за продажба на големо. 


Очекувајте ја нашата е-пошта!

Формулар за големопродажба
Име и презиме: *
Име на компанија: *
Адреса на компанија:
Поштенски број и град:
E-mail: *
OIB: *
PDV broj:
Дејност на работа: *
Тел. контакт: *
Web страна:
Каде продавате:
Privacy Policy
The legal grounds for your personal data processing is your consent given to the Controller within the meaning of Article 6 (1) (a) Regulation (EC) No 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Regulation on the protection of personal data) (hereinafter referred to as “Regulation”). The purpose of your personal data processing is to send tax documents for the lease of the system, business communications, and other marketing activities by the controller to your person.
Privacy Policy
The legal grounds for your personal data processing is your consent given to the Controller within the meaning of Article 6 (1) (a) Regulation (EC) No 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Regulation on the protection of personal data) (hereinafter referred to as “Regulation”). The purpose of your personal data processing is to send tax documents for the lease of the system, business communications, and other marketing activities by the controller to your person.
 
ZjFmM