Introduction » Четки » Четки за премачкување подлога

Четки за премачкување подлога

Специјални четки за специфични потреби. Се користат на пример за нанесување на слоеви боја на поголеми површини или тешко достапни места. Четките се направени со издолжени и закривени рачки за да овозможат пристап каде традиционалните четки не можат. Се разликуваат од другите четки воглавно по обликот на влакната. Краевите на влакната можат да бидат рамни, во средина најголги или со агол.


мкд
мкд


Вообичаена цена 429 мкд

Цена 329 мкд

ново


Вообичаена цена 469 мкд

Цена 359 мкд

ново


Вообичаена цена 195 мкд

Цена 149 мкдВообичаена цена 235 мкд

Цена 179 мкдВообичаена цена 235 мкд

Цена 179 мкдВообичаена цена 235 мкд

Цена 179 мкдВообичаена цена 235 мкд

Цена 179 мкдВообичаена цена 219 мкд

Цена 169 мкдВообичаена цена 429 мкд

Цена 329 мкдВообичаена цена 219 мкд

Цена 169 мкд
NWRlMW