Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

CHAMELEON маркери за нијансирање

 


мкд
мкд


Вообичаена цена 419 мкд

Цена 259 мкд

Black FRIDAY 

Chameleon маркери и фломастери

Брендот Chameleon во својата понуда има производи со кои цртењето ќе биде уште позабавно. Искомбинирајте ги класичните фломастери, и усовршете го својот цртеж до најситните детали. Ако сакате цртежот да го осветлите или нијансирате пробајте со маркерите за нијансирање кој содржат безбоен медиум, користен и за мешање на класичните нијанси на Chameleon фломастерите. Се користи за прекривање и осветлување на боите од фломастерите Chameleon. Има и фломастер за цртање детали со црни пигменти на база на dye бои кои по сушењето се перманенти и компарибилни со мастило на основа на алкохол. Имаат два врва екстра фин 'Japanese SuperSoft' кој потсеќа на четка и окружен 'bullet' врв. Мастилото е со професионален квалитет на основа на алкохол и може да се дополнува а врвовите можат да се менуваат, идеални за сите креативни изработки со хартија, манга цртање, графика и други уметности.

 

Има и картиците за боење од брендот Chameleon со кој ќе можете да се опуштите. Направени се за цртање со фломастери на основа на алкохол. Сетот содржи 16 картици со 8 цветни мотиви (од секој мотив по 2). Форматот е 10x15 cm, и можете да ги ставите во џеб па секаде да ги носете со себе.

OGFmN