Introduction » Акрилни бои » Акрилни бои за уметници

Акрилни бои за уметници


мкд
мкд
Вообичаена цена 5,306 мкд

Цена 3,890 мкд

ново


Вообичаена цена 437 мкд

Цена 240 мкдВообичаена цена 379 мкд

Цена 309 мкд

ново
Black FRIDAY %


Вообичаена цена 231 мкд

Цена 184 мкд

ново
Black FRIDAY %
Вообичаена цена 181 мкд

Цена 126 мкд

Black FRIDAY %
Вообичаена цена 393 мкд

Цена 295 мкд

Black FRIDAY %


Вообичаена цена 131 мкд

Цена 98 мкд

Black FRIDAY %


 

Професионални акрилни бои за уметници

Сликањето со акрилни бои е неверојатно разновидно. Ако сакате акрил на платно, тогаш вие сте еден од оние кои го ценат добриот квалитет, бидејќи акрилната боја за сликање е незаменлив извор на инспирација и идеи за да ви помогне да извлечете максимум од вашата креација. Може да се користи и за широк спектар на техники на сликање и за создавање разни уметнички ефекти. Овие бои не треба да недостасуваат во вашата колекција бидејќи се идеални за почетници уметници, професионалци, но и за деца.

 

Акрилната боја главно се користи при акрилно сликарство и креативно работење, бидејќи имаат многу предности. На пример, тие многу брзо се сушат, се разредуваат со вода, имаат богата и полна боја, можат да се мешаат заедно за да се добијат нови нијанси, за да започнете со сликање ви требаат неколку основни бои, на пример примарни бои, црни и бели и некои други колку што е потребно, тие се постојани како и маслените бои, хемиски се стабилни и трајни како и површината на која сликате.

 

Тие исто така се практични затоа што можете да ги најдете во сетови. Ние нудиме широк спектар на бои како што се светли акрилни, темни акрилни итн. Обидете се со акрилните бои за сликање на брендот Амстердам кои ќе ви дадат целосна слобода да ги реализирате вашите уметнички идеи.

N2M4Zj