Introduction » Цртање

Прибор за цртање

Основа на секое уметничко дело е добрата скица и уметноста на цртање на хартија. Тоа е база на секои понатамошни уметности и техники. Така базично а така важно цртањето не потсетува на раното детство и првите наши дела. Графитни моливи, јаглени моливи, за црно-бела работа, или пастели за додавање на тонови и живот на цртежите, ќе Ви помогнат да Вашето дело се издвои од другите.


мкд
мкд


Вообичаена цена 169 мкд

Цена 149 мкд

ново
akcija


Вообичаена цена 890 мкд

Цена 759 мкд

ново


Вообичаена цена 449 мкд

Цена 359 мкд

ново
Вообичаена цена 990 мкд

Цена 890 мкдВообичаена цена 990 мкд

Цена 890 мкд

ново


Вообичаена цена 459 мкд

Цена 359 мкд

ново


Вообичаена цена 599 мкд

Цена 529 мкд

ново
akcija


ZTQ5N2J