Introduction » Ново

Ново - новости & нови производи

 

Здраво сликари! Денес имаме изненадување за вас.


Ќе добиете pouring medium Solo Goya (250 ml) со купување од минимум 3000 МКД.

Важно, поклонот ќе ви го испратиме ако во коментар на нарачката напишете ARTMIEPR8


мкд
мкд


 

Цена 479 мкд

Вообичаена цена 269 мкд

Цена 219 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 239 мкд

Цена 199 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 239 мкд

Цена 199 мкд

ново
акција


 

Цена 119 мкд

ново
Вообичаена цена 289 мкд

Цена 249 мкд

ново
акција


ново


ново


ново


ново
Вообичаена цена 149 мкд

Цена 125 мкд

ново
акција


ново
 

Цена 119 мкд

ново
Вообичаена цена 139 мкд

Цена 109 мкд

ново


 

Цена 89 мкд

ново


ново


ново
ново
ново
Вообичаена цена 869 мкд

Цена 789 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 439 мкд

Цена 339 мкд

ново


ново
ново


ново


ново
Ги пратите најновите трендови и сакате да имате најнов сликарски материјал во своето ателје?

И ние ги пратиме најновите трендови со Вас и поради тоа контактно ќе набавуваме најнов сликарски прибор, од светски брендови по најниски цени и одличен квалитет. Исто така, сиот хоби алат за професиналнци и за аматери почетници е достапен на едно место, на еден клик од Вас.

Доколку не можете да го пронајдете она нешто што го барате, едноставно контактирајте не преку email info@slikarskipribor.mk

YzUyZGI