Сликарски прибор MOLOTOW

►Збогум зимо, одам во град со Molotow™. А Вие?

Направете го светот шарен на свој начин

Сега сите Molotow спрејови со посебен попуст од 15%

Внесете го кодот за попуст: MLTW15

*овој код за попуст не може да се комбинира со другите актуелни попусти

 


мкд
мкд
ново


Вообичаена цена 799 мкд

Цена 477 мкд

ново


Вообичаена цена 289 мкд

Цена 180 мкд

ново


ново
Вообичаена цена 209 мкд

Цена 157 мкд

ново
Вообичаена цена 202 мкд

Цена 124 мкд

ново


Вообичаена цена 147 мкд

Цена 106 мкд

ново


Вообичаена цена 399 мкд

Цена 242 мкд

ново


Вообичаена цена 178 мкд

Цена 141 мкд

ново


ново


Вообичаена цена 141 мкд

Цена 118 мкд

ново


Вообичаена цена 178 мкд

Цена 112 мкд

ново


ново


ново

 

Долга традиција на боја во спреј

Графити спреј од германскиот бренд Molotow е спреј за графити со професионален квалитет и висококвалитетни пигменти и anti-drip технологија, постојани и отпорни на светлина и УВ зраци. Сите производи се мешаат, имаат контролирана дистрибуција на бои и се исто така погодни за неискусните во оваа техника.

 

Акрилниот маркер на овој бренд има боја базирана на алкохол, со брзо сушење и трајност. Акрилните маркери се полни, имаат светли бои и се високо пигментирани со капацитет за двојно покривање засновано на различни комбинации на акрилни бои. Имаме и празни маркери и Molotow резервни патрони со различни големини, многу отпорни и погодни дури и за груби површини.

MjUwZ