Наши гаранции
Наши гаранции

 

 

Гарантирани апсолутно најниски цени

Доколку во две недели успеете во било која друга онлајн продавница да пронајдете пониски цени за ист производ како и на slikarskipribor.mk ви гарантираме 10% попуст на конкурентната цена.

 

Гарантирано 100% задоволство

Достава на производите во рок од 3 - 5 работни дена, замена на сликите до 30 дена, враќање без било каква причина до 20 дена од прифаќање на пратката, вклучувајќи и враќање на парите - тоа се гаранциите на вашето 100% задоволство.

 

Гарантирано брзо и лесно извршување на барањата

Корисничкиот центар е достапен на email и телефон, со гарантиран одговор во рок од 48 часа по добивањето на email-от. Сериозен, професионален и човечен пристап. Тоа се сите гаранции на брзото и лесно извршување на Вашите барања.

OTM2Y