Introduction » Хоби » Позлата и патина

Позлата и патина

 

За преработка на старите метални производи на кои им треба освежување, одлични се металик пастите и металик лаковите. Патината настанува како резултат на промената на бојата и јавување на текстурата на бронза или на други метали, како резултат на оксидирање на металот во времето. Позлатата како техника на разубавување и украсување е позната со векови, некогаш како нанесување на златни листови а денес како златна паста достапна на многу уметници по најдобри цени во нашата е-продавница.


мкд
мкд
Вообичаена цена 869 мкд

Цена 669 мкдново
ново
 

Цена 539 мкдново
 

Цена 109 мкд

ново


ново


 

Цена 699 мкд

ново


ново


 

Цена 699 мкд

ново
Вообичаена цена 199 мкд

Цена 179 мкд

ново
акција

NTkwZj