img Basket

Name
Amount
Price including Tax
Tax
Total including Tax
TOTAL without Tax
TOTAL including Tax
0 мкд
0 мкд
Carriage possibility
 
Payment possibility
199 мкд
+99 мкд
0 мкд
 
Драги потрошувачи, сакаме да се чувствувате безбедно и затоа ве молиме во овие тешки времиња да избирате ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД што е можно повеќе. Гледајте на ова како на своја безбедност. Доколку сепак изберете плаќање при превземање, тогаш ве молиме плаќањето да го направите само со картичка или имајте точен износ како би избегнале допир со готовина.

Во случај на карантин, курирот мора да ви ја донесе пратката до самата врата, и за ова ве молиме да ги известите пред доствата.

Ќе го пребродиме ова заедно :)
NjA0NjhjM