Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

Достава и плаќање
Artmie.mk - Достава и плаќање

 

Начини на плаќање

Производите може да ги платите на 2 начини:

- Плаќање при превземање

- Уплата на наша сметка во НЛБ Банка

 

Рок на достава

Времето на достава е обично од 3 до 5 работни денови во зависност од избраниот начин на плаќање и производот. Доколку во истата нарачка има повеќе производи, тогаш времето на достава е времето на производот со најдолго време на достава.

Доколку сакате да знаете кога точно робата ќе биде во Македонија, можете да се обратите на нашиот кориснички сервис на телефон 071 / 910 - 939.

 

Производите се доставуваат преку ЕКО ЛОЏИСТИК

По испраќањето на нарачката може да барате код за следење на пратка од Корисничкиот сервис

https://els.mk/els/#SlediPratka

 

Цена на доставата

Наплатата за транспорт и ракување не зависи од големината и тежината на нарачаните производи, туку само од нарачката:

Достава со Еко Логистик
119 мкд
Достава со Еко Логистик + VIP осигурување за пратка
179 мкд
Провизија за плаќање при превземање 50 мкд
Достава со Еко Логистик + плаќање при превземање 169 мкд
Достава со Еко Логистик + VIP осигурување за пратка
+ плаќање при превземање
229 мкд
Достава за нарачка над 990 мкд ГРАТИС

 

!!! ЗА ЕДНА НАРАЧКА ПЛАЌАТЕ САМО ЕДНА ПОШТАРИНА,
БЕЗ РАЗЛИКА КОЛКУ ПРОИЗВОДИ СТЕ НАРАЧАЛЕ !!!

ZmJmZ