Introduction » Сликарски платна » Сликарски платно на картон

Подготвено сликарско платно на картон

Еден од најпопуларните производи во последно време е сликарското платно на картон кое успева да ги задоволи основните барања на купувачите. Овој вид на платна за сликање наменет е за уметници кој тек сега ја почнуваат својата пракса, или за млади сликари без искуство кои сеуште ја тренираат својата рака.

Дебелината на сликарското платно на картон е 3 mm, a платното за сликање е благо подговтвено. Подготвеното платно на картон е цврсто и на него многу лесно се слиика. Исто така, на тоа ја додаваме и ценовната конкурентност и разноликоста на димензии во понудата.


мкд
мкд

Платно за сликање на картон со дебелина од 3mm за економично вежбање на сликарството. Ако сте почетник, аматер кој слика од хоби, сликарско платно на картон е вистинскиот избор за Вас. Сликарски платна на картон или на лепенки, кои луѓето ги сметаат за одлична замена за поскапата варијанта за сликање на рамка кога се работи за почетници, вежбање за деца или за школи за сликање.

NTViMT