Introduction » Хоби бои » Бои во спреј и акрилни маркери

Бои во спреј и акрилни маркери


мкд
мкд
Вообичаена цена 541 мкд

Цена 303 мкд

ново


Вообичаена цена 369 мкд

Цена 233 мкд

ново


Вообичаена цена 221 мкд

Цена 184 мкд

ново


Вообичаена цена 799 мкд

Цена 477 мкд

ново


Вообичаена цена 239 мкд

Цена 199 мкдВообичаена цена 289 мкд

Цена 180 мкд

ново


Вообичаена цена 307 мкд

Цена 212 мкд

ново


Вообичаена цена 209 мкд

Цена 157 мкдново


Вообичаена цена 79 мкд

Цена 75 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 299 мкд

Цена 275 мкдново


ново


Вообичаена цена 790 мкд

Цена 679 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 448 мкд

Цена 169 мкд

ново

 

Бои во спреј и акрилни маркери

Нашата продавница нуди широк спектар на боја во спреј, со различни нијанси и сет акрилни маркери за сечии вкусови. Имаме акрилна боја во спреј со боја на ткаенини, акрилни маркери за платно, дрво, хартија, стакло или метал, кои се отпорни на вода боја по сушењето, на различни марки.

 

Историјата на брендот Molotow започна во 1996 година со идеја за дизајнирање на совршена алатка за уметници и професионалци. Molotow стана синоним за брилијантни идеи и стана лидер во технологијата за спреј од светска класа, нивните производи се продаваат во повеќе од 45 земји низ целиот свет. Технологијата Molotow нуди уникатни квалитетни производи, како што се боја во спреј, акрилен маркер и други кои се одлични за покривање на сите површини. Производите се со висок квалитет и еколошки, па затоа се многу популарни.

MjAzYT