Introduction » Хоби » Decoupage - салветна техника

DECOUPAGE - salvetna tehnika

 

 

Уживајте во шармот на декупажот!

Изберете од широката понуда на салвети, хартија, лепаци и дрвени производи.

Ја поддржуваме Вашата креативност.

 
мкд
мкд
Вообичаена цена 990 мкд

Цена 949 мкд

ново
акција
 

Цена 249 мкд

ново


 

Цена 119 мкд

ново


ново


ново
 

Цена 349 мкд

ново


ново
ново


 

Цена 169 мкд

ново


ново


ново


Една од омилените техники на слободните уметници е техниката декупаж или оригинално decoupage техника. Меѓу уметниците во слободен превод може да се наде терминот салветна техника. Од потребниот прибор како што се салветите за декупаж нудиме широк избор. Исто така, нудиме и лепак за декупаж кој ја врши можеби и главната улога бидејќи ништо не сме направила ако целото совршено дело на крајот се одлепи. Практични пакувања на лепак и салвети за декупаж, кои ќе ви овозможат лесна и непопречена работа.


MTQ3ZDI1