Introduction » Хоби бои » Бои за свила

Бои за свила

 

Свилата отсекогаш го привлекувала вниманието на најбогатите слоеви на друштво. Денес примероците можат да бидат променети и може да се врши сликање на свила. Боите за свила кои ги нудиме се од среден до висок квалитет и на нив замерка не би имал ни еден уметник. Од сега својата имагинација можете да ја остварите преку нашиот креативен прибор.


мкд
мкд
Вообичаена цена 149 мкд

Цена 125 мкд

ново
акција


ново


Вообичаена цена 189 мкд

Цена 155 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 189 мкд

Цена 155 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 179 мкд

Цена 149 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 179 мкд

Цена 149 мкд

ново
акција
ново


 

Цена 99 мкд

ново


ново
 

Цена 849 мкд

ново


 

Цена 109 мкд

ново

ZGMyNWVlMT