Introduction » Сликарски платна » Сликарски платна на рамка

Сликарски платна за сликање

 мкд
мкд
Вообичаена цена 749 мкд

Цена 629 мкдВообичаена цена 909 мкд

Цена 779 мкдВообичаена цена 459 мкд

Цена 389 мкд
 

Првокласно платно за сликање направено од 100% памук во понуда од различни димензии и пакувања, се во полза на Вашата уметничка креација. Сликарско платно поволно за акрилни бои, маслени бои, темпери и акварел но и за техниките декупаж и scrapbooking.

Нашите сликарски платна се направени од квалитетно памучно платно со грамажа 320g/m2. Поставени се на дрвена blind-рамка од дрво од смрека, што гарантира стабилност на рамката.

Во понудата на платна за сликање можете да пронајдете и комплети од по три или четири парчиња, како практични Mix Пакувања од различни димензии на подготвени платна или повеќе исти димензии на сликарски платна.


Naša slikarska platna na lageru

OTQ5Y2E