Introduction » Структурни пасти/гелови

Паста и гел за структура

 

 

► Работата на платно никогаш не е досадна

Тоа е причината зошто во понуда имаме гелови и структурни пасти кои се наобходни за секој уметник

Денес по неверојатна цена од 99 мкд

Кој производ ќе биде Ваш?

 


мкд
мкд
Вообичаена цена 469 мкд

Цена 359 мкд

ново


ново


Вообичаена цена 869 мкд

Цена 669 мкдново


Вообичаена цена 479 мкд

Цена 419 мкд

ново
 

Цена 419 мкд

ново
 

Цена 139 мкд

ново


 

Цена 99 мкд

ново
 

Цена 699 мкд

ново


ново


 

Цена 699 мкд

ново
ново
ново
Вообичаена цена 1,390 мкд

Цена 1,090 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 1,249 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 849 мкд

Цена 649 мкд

ново
ново


ново


ново


 

Цена 1,490 мкд

ново


ново 

Пастата и гелот за изработка на структура се специјален прибор, материјали кои се користат за подготовка на специјално обработени површини. Благодарение на нив, на рамното платно можат да се изработат разни структури односно акрилни структури (во употреба се пасти кои содржат ситен и покрупен песок), релјефни пасти (за таа цел се благи, воглавно графитно-релјефни гелови и пасти) или металик ефекти (за употреба на места каде акрилните бои се нанесуваат на металик нијанса).

YWQ5OT