Introduction » Хоби

Хоби прибор


мкд
мкд
ново
акција
Вообичаена цена 939 мкд

Цена 769 мкд

ново
акција
 

Цена 119 мкд

ново
ново


Многу вистински уметници и не се професионалци, туку страствени љубители на уметноста. Од оваа љубов спрема уметноста се раѓа посебна креативност, ослободена од крутите правила кои мораат да се почитуваат и поради тоа таквите дела дишат со посебна топлина и шарм. Секој уметник кој слика или било која хоби уметност можеби не ги знае правилата за една или друга техника, но тој точно знае како на свој начин да дојде до резултат на кој сите ќе се воодушевуваат.

OTk2ZT