Introduction » Хартија за цртање » Туби и ташни за цртежи

Туби и фолдери за цртежи

Поминавте долго време во цртање, и внимававте да се завршите како што треба, секоја линија, секоја точка - секој детал. Сега е време Вашиот цртеж да се однесе од ателјето или училницата до Вашиот дом, а за ништо да не им се случи на Вашите цртежи им е потребен е сигурен транспорт - туби за цртежи или ташни за цртежи и тоа од картон или пластика. Во понудата имаме и телескопска туба за цртежи за посебно големи формати на цртежи. Понудата е фина, само треба да се одлучите за вистинското нешто.


мкд
мкд
YTk1YTllYz