Introduction » Четки » Округли четки

Округли четки

Округлите четки помеѓу сликарскиот прибор се едни од најважните за изработка на уметнички дела. Најчесто се користат за сликање на рамни површини и нанесување на прецизни нијанси на бои. По потеклото влакната на четки се од природно и вештачко потекло. Кружните четки се најчестиот избор на уметниците.мкд
мкд
ново


 

Цена 1,390 мкд

ново
 

Цена 1,090 мкд

ново
Вообичаена цена 599 мкд

Цена 479 мкд

ново


Вообичаена цена 599 мкд

Цена 479 мкд

ново


Вообичаена цена 1,379 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 1,379 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 2,099 мкд

Цена 1,690 мкд

ново


Вообичаена цена 2,099 мкд

Цена 1,690 мкд

ново


Вообичаена цена 1,139 мкд

Цена 890 мкд

ново


Вообичаена цена 1,199 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 1,199 мкд

Цена 969 мкд

ново


Вообичаена цена 1,199 мкд

Цена 969 мкд

ново


 

Цена 569 мкд

ново
ново
 

Цена 149 мкдВообичаена цена 149 мкд

Цена 39 мкд

ново
Вообичаена цена 69 мкд

Цена 29 мкд


MjVhYThlOD