Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

» Соработка со УМЕТНИЦИ
Понуда за соработка со уметници

 

!!! ГРАТИС !!!


Ви нудиме можност за интенет продажба на слики за Вашите лични уметнички креации во нашата ГАЛЕРИЈА ЗА КУПУВАЊЕ.

Нема да Ви пресметаме провизија од продажбата како ио било кој друг начин за наплата за оваа услуга - ова е само за Вас!

Вашето уметничко дело ќе има брендиран квалитет и додатна вредност на нашата интернет продавница за уметнички прибор и сликарски платна.

Исто така нудиме и можност за реклама и тоа во форма на backlink на веб страната, сликарска работилница и различни акции.

Доколку нашата понуда Ве зантригира и сакате да дознаете повеќе информации за можностите и начинот на соработка контактирајте не.

Контактен формулар - ARTIST
Име и презиме: *
Ваша порака: *
E-mail: *
Тел. контакт:
Web страна:
Политика за Приватност
Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци). Причината за обработка на вашите лични информации е со цел да се испратат даночни документи, деловни комуникации и други маркетинг активности.
Политика за Приватност
Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци). Причината за обработка на вашите лични информации е со цел да се испратат даночни документи, деловни комуникации и други маркетинг активности.
 
MDgyMG