Заради унапредување на корисничкото искуство на нашата страница се користат дигитални колачиња (cookies). Со користење на нашата страница прифаќаш некои колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред. Во подесувањата на својот пребарувач, можеш да ги промениш подесувањата врзани за колачињата (cookies).

Introduction » Прибор за техничко цртање » Технички линијари и шаблони

Технички линијари и шаблони


мкд
мкд
ново


ново


 

Цена 189 мкд

ново


 

Цена 127 мкд

ново


 

Цена 57 мкд

ново


 

Цена 29 мкд

ново


 

Цена 29 мкд

ново


Вообичаена цена 169 мкд

Цена 145 мкд

ново
 

Цена 119 мкд

ново


 

Цена 29 мкд

ново


Вообичаена цена 23 мкд

Цена 17 мкд

ново


Вообичаена цена 289 мкд

Цена 239 мкд

ново


ново


ново


 

Цена 559 мкд

ново


 

Цена 559 мкд

ново


 

Цена 379 мкд

ново
 

Технички линијар, основен додаток

За технички дизајн се потребни технички линијари и шаблони. Не може да го замислите вашиот прибор за техничко цртање без класичен линијар, триаголен линијар, машински линијар итн.

 

Линијарот со метална рачка, производ на брендот Кoh-i-noor, е класично мерило идеално за училишта или канцеларии. Алуминимски линијар што овозможува долготрајност на линијарот и лесно ракување со рачка, кој се користи за мерење, вертикали, линии итн. А пред сè е наменет како алатка за геометрија.

 

Триаголен ленијар е класично мерило идеално за школски но и канцелариски потреби. Транспарентен и направен од PVC, наменет за обележување, мерење линии, агли, паралелограми, но, и како алатка за геометрија.

 

Шаблон со кругови е додаток за училиштата, канцелариите и уметниците, изработен од траспарентна пластика, погодна за мерење на должини и агли и како алатка за геометрија.

ZDA5MDJmN