Introduction » Хоби бои » Графички бои

Хоби бои / Графички бои


мкд
мкд
Вообичаена цена 374 мкд

Цена 262 мкд

Black FRIDAY %


Вообичаена цена 437 мкд

Цена 306 мкд

Black FRIDAY % 

Графички бои

Графичките бои се богати и живописни со кремаста конзистентност и висока покриеност. Тие лесно се раствораат во вода, имаат интензивни пигменти и имаат сјаен изглед. Употребата на графичките бои е едноставна, тие се достапни во стаклени шишиња, погодни за почетници, студенти и уметници. Изберете сет бои со различни нијанси на класични, метални и флуоресцентни бои. Тие можат да се нарачаат во пакувања од 300 ml до 600 ml.

YjdiNTljN