Introduction » Сликарски држач

Сликарски држач

 

 

 

Сликарски држачи можете да пронајдете во нашиот широк асортиман по најповолни цени!

Не двоумете се и купете кај нас.

 мкд
мкд
Вообичаена цена 2,090 мкд

Цена 1,490 мкд

ново
празничен ПОПУСТ %


Вообичаена цена 4,990 мкд

Цена 3,490 мкд

ново
празничен ПОПУСТ %


ново


Вообичаена цена 6,589 мкд

Цена 4,859 мкд

ново
Вообичаена цена 1,190 мкд

Цена 890 мкд

ново


Вообичаена цена 8,890 мкд

Цена 7,190 мкд

ново


Вообичаена цена 4,319 мкд

Цена 3,990 мкд

ново
Вообичаена цена 1,949 мкд

Цена 1,659 мкд

ново
Вообичаена цена 9,900 мкд

Цена 5,990 мкд

ново
празничен ПОПУСТ %


Вообичаена цена 549 мкд

Цена 419 мкд

ново
ново
празничен ПОПУСТ %
Вообичаена цена 2,090 мкд

Цена 1,590 мкдВообичаена цена 2,390 мкд

Цена 1,790 мкд

ново


Вообичаена цена 2,090 мкд

Цена 1,849 мкд

ново
Вообичаена цена 2,599 мкд

Цена 1,790 мкд

Вообичаена цена 479 мкд

Цена 419 мкд


Сликарскииот држач т.н. сликарски штафелај е наменет за држење на платното и прилагодување на истото во висина на уметникот. Штафелајите можеме да ги поделиме на два вида, за внатре и теренски штафелаји, кои воглавно се разликуваат по држачот на платното и можностите на нивната положба. Сликарскиот штафелај припаѓа во приборот кој е потребен на повеќето врвни создавачи, кои за својата работа бараат нешто повеќе. Држачот за слики е неизоставен дел на секое ателје.

Сликарски држач за студио или ателје

Ако имате четки, пелети, платна и бои, и понатаму ви недостасува она основното - сликарскиот држач. Сликарскиот држач - штафелај е основен и составен дел на секој сликарски прибор за работа внатре но и надвор. Доколку сакате да насликате убав пејсаж на родниот крај - платното не може да го држите на колена! Одберете најквалитетни сликарски штафелаји во нашата е-продавница, а ние ќе Ви го испорачаме во најкраток можен рок. Уживајте во работа со квалитетни алатки по разумна цена.

Гарантираме дека нашите производи се со еднаков квалитет а пониска цена!

 

Сликарски држач, кој ќе Ви го доставиме до дома

Потребни Ви се поголеми количини а не сакате да посетувате повеќе продавници со уметничка опрема за да ги добиете сите информации? Нашата е-продавница е токму тука за Вас, од дома удобно можете се да дознаете без непотребно трошење на време. Со само еден клик сликарскиот штафелај ќе Ви биде испорачан до дома. Изберете дрвен или метален штафелај, за пониска и цена и помалку потрошено време.

Кај нас имате гаранција на се што ќе изберете!

Сликарски штафелаји на акција

Поради тоа што сакаме да Ве заинтересираме што повеќе и да се издвоиме од другите, правиме најизразени редовни акции и попусти со кои можете да купувате значително поповолно. Искористете ги нашите специјални и професионални понуди, било да се работи за штафелаји или за платно.

Инвестирајте паметно!

MzY0NWRiO