Introduction » Сликарски штафелај » Сликарски држач - atelier

Сликарски штафелај / Сликарски држач - atelier

 

► Дали Ви е необходен сликарски држач?

Ние знаеме точно и кој тип Ви треба.

A-тип, H-тип, масивен или со плоча за цртање и простор за складирање

Фрлете поглед на најголемиот избор на сликарски држачи во Македонија ▼


мкд
мкд
Вообичаена цена 3,290 мкд

Цена 2,190 мкд

ново


Вообичаена цена 4,989 мкд

Цена 3,690 мкд

ново


Вообичаена цена 5,390 мкд

Цена 4,290 мкд

ново


ново


Вообичаена цена 1,190 мкд

Цена 939 мкд

ново


Вообичаена цена 8,890 мкд

Цена 7,490 мкд

ново
Вообичаена цена 9,900 мкд

Цена 7,190 мкд

ново


 

Цена 1,249 мкд

ново


Вообичаена цена 3,890 мкд

Цена 3,149 мкд

акција
Вообичаена цена 2,390 мкд

Цена 1,890 мкд

ново


Вообичаена цена 2,390 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
Вообичаена цена 2,990 мкд

Цена 1,990 мкд
MWEwZGQ