Introduction » Шпатули и сликарски ножици

Шпатули и ножици

Шпатулите спаѓаат помеѓу сликарскиот прибор, со помош на кој сликарот нанедува слоеви (структурална паста или гел) на површината, со што создава свое лично дело. Шпатулите се изработени од нерѓосувачки материјал, а рачката е од пластика или дрво.


мкд
мкд


Вообичаена цена 289 мкд

Цена 219 мкд

ново
Вообичаена цена 299 мкд

Цена 235 мкд

ново


Вообичаена цена 419 мкд

Цена 319 мкдВообичаена цена 235 мкд

Цена 179 мкд

ново


Вообичаена цена 389 мкд

Цена 295 мкд

ново


Вообичаена цена 299 мкд

Цена 235 мкд

ново


Вообичаена цена 419 мкд

Цена 319 мкд

ново


Вообичаена цена 299 мкд

Цена 235 мкд

ново


Вообичаена цена 299 мкд

Цена 249 мкд

ново


Вообичаена цена 389 мкд

Цена 295 мкд

ново


ново


ново


Вообичаена цена 990 мкд

Цена 789 мкд

ново

OTZhN2I1