Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.Ќе ги наградиме оние кои со нас чекаат!

Сите кои со нас ги чекаат своите пакети им подаруваме попуст ваучер! Пријатно не изненадивте со огромната заинтересираност и количината на нарачки, ВИ БЛАГОДАРИМЕ. Поради празничната пауза и распородажбата на одредени производи се случувало да задоцниме со рокот на доставата. Имаме за Вас подарок, и тоа попуст од 15% на вкупната нарачка.

  • Во случај да Вашиот пакет го чекате повеќе од 10 дена,

Ви подаруваме ПОПУСТ ваучер со 15% намаление.


Доволно е да не контактирате преку e-mail со бројот на задоцнетата нарачка

а ние ќе Ви испратиме ВАУЧЕР за попуст.

Со поздрав, Вашиот тим slikarskipribor.mk

 

ZjViNjJm